top of page

Referat fra møte i Hjelpegruppa, 02.05.22

4stk. møtte:

  • Reidar Hjelteig

  • Tove Vaage

  • Edith D. Gilje

  • Gunnar Solheimsnes (møtte fra styret)

Dette blir det siste møtet før klubben stenger - den 17.mai.

1: Reidar fortsetter sitt arbeid i forhold til Aracelia med å levere klær og andre ting ned til Santa Pola. Det står endel i klubben som våre medlemmer har levert inn, og Reidar har flere som kontakter han privat, og leverer ting når klubben er stengt om sommeren.

Han skal få 500 euro fra klubben før skoleslutt som han skal bruke for å gjøre noe kjekt for ungene. (Mc.Donald`s besøk el.l.) Vi ønsker å finne på noe også til høsten, kanskje en tur til dyreparken med buss. Eller en kveld på klubben vår, hvor de får pizza og brus. Det skal ikke mye til for å glede disse barna. De vokser opp under kummerlige forhold i fattige familier og har ingen muligheter for sånne opplevelser.

Vi har og ei bøsse som står i en krok på bardisken i klubblokalet. Denne ønsker vi å flytte frem så den blir synlig, med en oppfordring til dere alle om å putte på noen slanter. Bøssa ble tømt nå i april, og den inneholdt 95 euro. Tusen takk til alle som har sett den og puttet på penger!

Neste møte blir den 19.september, kl. 13.00. Etter dette vil vi fortsette å ha møter den første mandagen i mnd. kl.13.00.

Ref.: Edith =)

SAMMEN GJØR VI EN FORSKJELL – HJELP OSS Å HJELPE!

VI ØNSKER ALLE EN FIN SOMMER

bottom of page