top of page

Skal du "Oppdatere" dine personopplysninger må du fylle ut skjemaet med epostadresse og navn. Avkryss også "Email Format", om du vil ha HTML eller Text, samt "Ja, jeg tillater at nyhetsbrevet og e-post kan sendes til meg" i feltet EU's generelle databeskyttelsesforskrift.

Vi presiserer at det er ingen endringer mht. nyhetsbrevet, kun at vi er lovpålagt å ta bedre vare på dine personopplysninger, og er pålagt å hente inn din godkjenning.

Etter at du har sendt skjemaet, vil du under skjemaet få beskjed om at "du er registrert i vår liste, og om du vil oppdatere". Bekreft dette og du vil motta en epost med link til Oppdater dine preferanser. skjemaet igjen, hvor du fyller ut de endringer som er nødvendig.

Spesielt viktig at du godkjenner at nyhetsbrevet blir sendt til deg.

FOR NYE MEDLEMMER :

Du kan i skjemaet velge å motta

e-post med HTML eller i Text format. Text gir ingen bilder eller linker til hjemmeside eller dokumenter. Du må i så fall søke opp nyhetene på hjemmesiden.

Avslutt med

"Subscribe"

for å sende opplysningene til oss .

Til slutt får du meldingen:
Nesten fullført … Vi trenger å bekrefte din e-postadresse. For å fullføre prosessen for bestillingen, klikk på lenken som vi har sendt til deg på din e-postadresse.
ALTSÅ LES E-POSTEN DIN OG KLIKK PÅ LINKEN. :) 
bottom of page